dissabte, 21 de novembre del 2009

Demostració canapes





Quin goig que fan eh¡

El passat 19-09-09 a la sala polivalent dels Omellons, la Pastisseria El Desig ens van fer una demostració de canapès, mil maneres de combinar sabors i textures, va ser tot un èxit i al finalitzar vam poder prova els diferents canapès.

Bonissims

Demostració Fruites




El dia 25-04-09 L'Associació Els Vilars vam oferir una demostració de fruites i xocolata a càrrec de la empresa Decofruit, ens van donar consells per decora amb fruita i xocolata i desprès van prova les delícies fetes, entre totes les assistents.

Curs Informatica

L'Institut Català de Les Dones, ens va donar un ordinador mes una impressora, amb una sola condició que féssim un curs de informàtica.
Quin pal vaig pensa, desprès de 8h treballant deban d'un ordinador nomes em faltava fer un curs els dissabtes, dons no senyores estic aprenent a fer grups dins de la xarxa, blocs i espero que un munt de coses mes.
La meva conclusió es que val la pena aprofita la oportunitat que ens ha brindat ICD ja que a part de aprendre ,ens relacionem amb gent de la comarca, i amb les dones que fan el curset que son totes molt agradables.
Ah i el Xavi que te molta paciència.